Második történet

Egy jóval 50 fölötti férfi keresett fel, hogy otthon nem működik túl jól a szexuális élete. Mondjuk úgy, hogy nem működött. Kiderült, hogy a felesége küldte el hozzám, de nem állt ellen, mert szeretett volna változtatni a helyzeten. Gyermekük házasságuk alatt nem született. A férfi az utóbbi időben, bárhol máshol rendszeresen tudott teljesíteni, de otthon szinte semmit, pedig elmondása szerint nagyon szereti a feleségét. Minimális eszköztára volt a szeretet kimutatására, de a maga módján nagyon igyekezett.

Az otthoni helyzet ellenére, majd 40 év hűséges házasság után elkezdett örömlányokat látogatni. Felesége volt az első, és egyetlen nő, addig az életében. A problémát az hozta felszínre, hogy már többször is lebukott. Ezzel, ráadásul, hogy újra, meg újra elcsúszott, nagyon megbántotta a feleségét, akinek ráadásul igen nagy mennyiségben, komoly igénye volt mindig is a házasélet gyakorlására.

Már a férj rajzából kiderült, hogy régről jövő elfojtott, megtagadott nemi vágyak vannak a háttérben, amiért erősen haragszik önmagára, ráadásul már a feleségére is. A férfi magától nem merte elmondani a konkrét problémát, de tapintatosan rávilágítottam, és óvatos kérdezgetésekkel felszínre hoztunk mindent, ami nyomta a lelkét. Érzelmi Felszabadító Technikával folytattuk. Felbátorodott, mindent kimondott, ami nagy megkönnyebbülés lett a számára, különösen azért, mert ennyire nyíltan, tehermentesen senkivel nem tudott eddig erről beszélni. A dühét és szorongását 10-es pontról 4-esre már az első találkozáskor lecsökkentettük. (A 10 a legrosszabb, 1 pedig a semmi, így szoktuk figyelni az eredményeket.) Később,  a következő alkalommal család, és lélekállítást használtunk megoldásként, amivel megtaláltunk egy önbüntető folyamatot is. Nagyon gördülékeny volt a feltárás, szépen megmutatta a mező a megoldást, és mindkettejük lelke vágyta a változást, így valóban fel voltak készülve a változásra, mindketten akarták a RENDBE tételt! Így problémamentesen, könnyedén élhették tovább az életüket, és nem volt szükséges máshol pótolni az otthoni dolgokat, elnyomni meg nem élt nemi vágyakat, nem kellett titkolózni, mert már nem volt mit, és miért. Nem tudom, és nem is tartozik rám, hogy mivel dúsították a kapcsolatukat, csak amikor találkozunk és megkérdezem, hogy vannak „úgy egyébként”, akkor mindkettő fülig érő szájjal mosolyog, és megöleli a házastársát!