Épp a Tőled ajándékba kapott könyvet olvasom. Nem tudom pár mondatban kifejezni azt a mérhetetlen hálát ami betölti mindennapjaimat amióta megismerhettelek.️
Akkora pozitív bomba Nő vagy aki hatalmas energia löketet adott, el sem tudom mondani Neked!!

Csodálatos ember vagy,nagyon nagy kincs vagy Nekünk!! Nem telt el nap amióta megismerhettelek,hogy a társaságomban ne beszélnék Rólad. Visszaadtad a legnagyobb belső kincsemet, ami másfél évvel ezelőtt odaveszett,a Lelki Békémet!!

Leírhatatlan hálát érzek️… Köszönöm szépen!!!
Szeretnék minden Veled kapcsolatos programban,okosságban,tanulásban részt venni.
Úgy érzem,  ezt az aranyszálat nem szeretném elengedni️!
Könyv és konzultáció M.Zs.

Köszönöm szépen! Még csak az alapismereteket hallgattam meg, de egyrészt olyan kellemes stílusban és jó felépítéssel tanítasz, hogy a csirketenyésztésről is meghallgatnám a az előadásod, másrészt a téma is izgalmas. Hányszor mondtam a férjemnek, hogy „te csak gondolod, hogy ilyen és ilyen vagy, közben meg folyton épp ellentétesen viselkedsz…” Végre egy rendszer, ami a sok zavart és ellentmondást is tudja magyarázni és kezelni!

Online videós tanfolyamról F.A.
Köszönöm a lehetőséget, hogy megismerhettem a 3 Gráciát.
Köszönöm, hogy bepillantást nyerhettem a Studió munkájába.
Köszönöm a mélyen elgondolkodtató felismeréseket.
Igazán a legjobbkor és szerencsémre a legfelkészültebb pillanatomban értek.
Olyan témák is felszínre kerültek, amelyekről már régen azt hittem, hogy feldolgoztam és a továbbiakban nincs teendőm velük.
Elfogadtam a Gráciák által javasolt „sorstisztító sorrendet”.
Évi: korábban többször dolgoztunk már együtt a kronobiológia, a családállítás, a rajztesz és az életforgatókönyv módszerek valamelyikével. Mindig nagyon empatikusan, rendkívül nyitottan és kellő határozottsággal tárta elém a múlt, a jelen és a jövő „lapjaimat”. Gráciaként egy rajzteszttel hívta elő a még mindig rendezendő témáimat. A dolgok nem sematikus értelmezése, a „másképplátás” és láttatása elgondolkodtató. Tarot kártyával egy rendkívül  inspiráló jövőképet festett fel. Kronobiológia és életforgatókönyv módszerekkel jelenlegi élethelyzetemet értékeltük. Házi feladatom, egy igazi kihívás. Ezek azok a  lépések, amelyeket tudatosan magamért teszek a Gráciák segítségével. Hiszek bennük.
Renáta: határozott, miközben játékos és egyben rendkívül tudatos ….Nála az SVT módszerével siklottunk feldolgozandó témáim között. Ismét megélhettem a minden mindennel összefüggés törvényét. Több olvasnivalót kaptam tőle, amelyek remélem segítségemre lesznek a megértésben. Feldolgozandó témáim iránt mutatott lelkesedése, rutinos kérdés-válaszai szinte leradírozták a felszínre kerülő problémákat. Ismeretlenül is hihetetlen empátiával és kíváncsisággal térképezett fel és tett elém megoldókulcsokat. Úgy érzem, hogy már csak rajtam múlik, hogy megtalálom-e a kulcsokhoz tartozó kapukat.
Annával: szinte egy pillanat alatt elrepült az a varázslat, amiről még nem sokat tudtam, nagyon kíváncsian hagytam, hogy megtörténjen. Korábban nem ismertem őt, de személye olyan megnyugtatóan kiegyensúlyozott, hogy gondolkodás nélkül rábíztam magam. Kíváncsian várom a technika mélyebb megismerését.
Amennyiben őszintén készen állsz MAGadért tenni, akkor szeretettel javaslom, hogy első lépésként keresd fel a 3 Gráciát és segítségükkel bátran indulj el utadon.
A feltárásban, a tisztánlátásban segítségedre lesznek, a többi a TE dolgod.
Bízz bennük, megbízható tudásukkal, érthető és tiszta kommunikációjukkal elindítanak önMAGad felé.
Jó „utazást” kívánok és sok sikert a felismerések feldolgozásához.
Sok szeretettel: R.Zs.
R.Zs. 3 Gráciás visszajelzés

Többet kaptam Évitől, mint amire számítottam. Teljes odafordulással, az időt nem sajnálva közelített, és valóban a végére akart járni a felmerülő akadályoknak. A kapott házi feladatba azonnal belevágtam, nem is kérdés, hogy előre visz-e. Azonnal az egész családot beneveztem volna, de tudjuk, hogy segíteni csak azon lehet, aki kéri, tehát készen áll a változtatásokra. Aki már itt tart, nagyon hiteles útjelzőre talál Éviben.

Andrea - egyéni személyes konzultáción

Kiskutyával sétáltam az utcán, egyik nagyon kedves ismerősöm állt meg a kereszteződésben autóval és kiabál:

– Rakovics Évi! Rakovics Évi, csinálj nekem parkolót, már három kört mentem, sehol nincs hely!!!
– Csinálj magadnak! Tudoooood: Hogyan lehetne, hogy ott legyen a parkoló, ahol én szeretném, akkor amikor odaérek…?

Nem telt el kettő perc, kaptam az sms-t: „Basszus, és tényleg… 😀 A ház előtt lett helyem, pont ott, ahova mentem…”

Az utcán történt...

„Nagyon köszönöm a tegnapi napot! Valóban nem volt mitől tartanom. A szakértelmed és tapintatod, ahogy irányítod a dolgokat, csodálatos! Nagyon jó érzés volt találkozni azokkal a kedves családtagjaimmal, akikkel már másként nem tehetném meg, és „elvarrni a szálakat” mindannyiunk megnyugvására. Sőt, remélhetőleg gyógyulásomra! Így utólag is azt érzem, hogy kiegyensúlyozott lettem, béke, boldogság van bennem. Érzem a szeretetüket. Nehéz szavakkal megfogalmazni ezeket az érzéseket..”

Családállítás - B.K.

Szia Évi! Voltam Nálad családállításon! Szeretném elmondani, hogy azóta milyen jól érzem magam! Úgy mentem oda, hogy úgy éreztem mázsás súlyokat cipelek a vállamon, persze ez nem volt tudatos, csak miután megszabadítottál tőle akkor jöttem rá, hogy milyen nagy nyomás volt rajtam. Álmomban nem gondoltam volna, hogy ez valaha is lehetséges lesz a számomra. Azóta napról napra jobban vagyok, szabadnak érzem magam, vissza jött az életenergiám. Tudok örülni mindennek.!!!!Nem beszélve arról, hogy az asztmám is napról napra javul. Ez olyan örömmel tölt el, hogy az elmondani sem lehet!!!! Remélem, tovább és tovább fogok javulni, és már azon gondolkodom mivel foglak legközelebb megkeresni.

D.A. Családállítás eredménye

Nem vagyok már kispályás az önismereti jellegű szolgáltatások terén, Éva mégis le tudott nyűgözni tudásával, ami által nem egy felszínes, „Nesze semmi, fogd meg jól” közhelyes dolgokat kaptam. A már ismert információkhoz megadta azokat a kis apró darabkákat, amitől végre összeállt bennem egésszé a bennem zajló folyamatok megértése, jól rá tudott világítani a gyarlóságaimra, de ezt nem vádlón tette és azonnali oldást, megoldást is kaptam. Elmondta azt is, hogy mit kell nekem tennem otthon, hogy valós belső változást idézzek elő, ettől pedig nem egy hókuszpókusz varázslás az egész, hanem érzi az ember, hogy ő maga is kell a változáshoz. Nagyon elégedett vagyok, hálás köszönetem Évának, hogy kihozott a beleragadásból és újra pályára állított.

TIPP: Bátran ajánlom azoknak az embereknek, akik nagyon bizonytalanok az életük irányításában, akiknek szükségük van egy jótékony löketre, hogy visszataláljanak önmagukhoz. Minőségi szolgáltatáshoz lehet hozzájutni jutányos áron!

Krisztina - egyéni személyes tanácsadás után

ÉRTÉKELÉS: *****

Évi személyében egy rendkívüli kisugárzással rendelkező, empatikus, életvidám, ugyanakkor profi precizitással gondolkodó kedves embert ismerhettem meg. Előtte nincsenek titkok és tényleg úgy érzi az ember,mintha régi barátnője lenne.

TIPP: Könnyű lélekkel és hasznos útravalóval távozik, aki felkeresi, én ajánlom mindenkinek, akit érdekel saját maga és az életében történő mit-miért-hogyan kérdések.

Szeretem MERT: Észrevétlenül hangolódik rá arra, aki ellátogat kellemes kör és a problémák, elfojtott érzések feloldását olyan közvetlenül és fantasztikus kommunikációval kezeli, hogy repül az idő, miközben „dolgozunk”.

Éva - Az életed filmjét Te rendezed! - program visszajelzése

Be kell vallanom, hogy némi hitetlenséggel álltam eddig az életnek ahhoz a területéhez, amit Éva képvisel. Bár voltak tapasztalataim azzal kapcsolatban, hogy léteznek olyan dolgok amik kívül esnek a realitáson, de a hitetlenségem erősebb volt. Most ez jelentősen megingott. Évában egy olyan pozitív töltésű, empatikus, segítőkész hölgyet ismertem meg, aki azonnal a legfőbb „bizalmasom” lett és olyan más megvilágosítást adott az életemben bekövetkező változásoknak, amik jelentősen segítenek abban, hogy el tudjak indulni a nekem szánt úton. Szívből tudom ajánlani mindenkinek, hogy keresse meg Őt, mert tud utat mutatni. 🙂 Én máskor is megteszem.

Bea, érdeklődésből járt nálam
Élmény volt – minden szempontból – a tanfolyam. Érdekes dolgok történtek előtte, alatta és utána…
Nagyon-nagyon-nagyon szükségem van az elfojtás helyett a FINOMHANGOLÁS megtanulására.
Mindennek a csúcsa számomra az a csoda volt, amit TE Mesterként nyújtottál. Az egész oktatást és a szóbeli és írásbeli vizsgáztatást sok diplomás, gyakorló pedagógus megirigyelné tőled! Sosem felejtem el, ahogy ültél a fotelban és élvezkedtél az egymást váltó szerepekben, ugyanakkor a megfigyelő tanár pontos és hasznos tanácsait is át tudtad adni. A leghitelesebb közepes szangvinikus! Mesteri volt!!
Köszönöm, hogy ismerhetlek és tanulhatok Tőled!
Kronobiológia tanfolyam P.J., Forrás Jóllét Stúdió

Rakovics Évi sorsterapeuta a 3 Grácia egyike a Forrásban. JóMAGam 2 éve ismerem Évit, kliensként kerestem fel ügyes-bajos dolgaimban. Az első, amit Évi értem tett, a kronobiológiai adataim kiszámítása volt. Ma is élénken emlékszem, hogy mennyire megdöbbentett, hogy 3 számpár alapján elmesélte, milyen vagyok, és hogyan működöm a fizikai, az érzelmi és a szellemi szinten. A családtagjaim számpárjai alapján elmesélte a viszonyunkat egymással…
Én akkor határoztam el, hogy megtanulom ezt az emberismereti módszert. Azóta lelkesen és hatékonyan használom, nemcsak a tanácsadói praxisomban, hanem a családomban is.
Persze, mindenki csodálkozik, hogy honnan tudom…?! Hát a kronobiológiából!!!
Szeretettel ajánlom Évit, a tanári stílusát, az alaposságát, a gondosságát, az odaadását!

Dr. Németh Renáta, Forrás Jóllét Stúdió

„Nagyon szépen köszönöm a tegnapi lehetőséget, úgy érzem sokat lendített az életem irányításán már most. Én nem voltam még Nálatok, és szándékosan semmit nem mondtam magamról, mert kíváncsi voltam, hogy mennyire talál be, amit teljesen ismeretlenül mondtok rólam, az eddigi életemről, a feladataimról. És talált! Sok felismeréssel gazdagabb lettem, biztatást kaptam a továbblépéshez, nem dumát, meg nagy igazságokat, hanem konkrét megvalósítható feladatokat. Már hozzá is kezdtem a tervezéshez. Nagyon érdekes volt Éva kronobiológia módszere, nem Is gondoltam, hogy a születési dátumból ennyi minden kiderül! Az SVT-VEL is most találkoztam először, segített, hogy felismerjem, hogy egy születéskori élmény akadályoz a siker beteljesülésében. Döbbenetes volt, ahogy Renáta csak úgy lazán megjegyezte, hogy akár az is lehet, hogy születésedkor ez és ez történt… és pontosan úgy volt! A Kahira pedig nincsenek szavak, korábban már megtapasztaltam fizikai gyógyító hatását, amikor Anna beteg kisfiunk gyógyulásában segített önzetlenül, ismeretlenül. Most is az a biztonság, melegség, szeretet-burok ölelt körül. Köszönöm, hogy ott lehettem!” (H.I.)

3 Grácia program visszajelzése H.I.

Éva egy fantasztikus ember! Tökéletes volt a kapcsolatfelvételnél, rugalmas az időpont egyeztetésnél nagyszerű a találkozásnál. Olyan dolgokra, problémákra világított rá, amiről azt hittem már rég megoldottam, pedig még mindig ott volt feldolgozatlanul, megoldatlanul. Segített rálátni és feldolgozni a többi előttem görgetett dolgaimat is. Nagy megkönnyebbüléssel, felszabadultam, tele energiával jöttem el tőle és ez még mindig tart! 🙂 Többet adott mint vártam és mint az elvárható lett volna. Sok „segítővel” találkoztam már, de ennyire konkrét, kézzelfogható, jól hasznosítható tanácsadáson még nem vettem részt. Hálás vagyok neki és biztos vagyok benne, hogy még megyek hozzá családállításra, kinezre… Nagyon jó szívvel ajánlom!

Tira - egyéni tanácsadás

Az időpont egyeztetés néhány perces beszélgetéséből az „jött le” számomra, hogy Éva nyitottan, segítő szándékkal és rugalmasan áll hozzá az érdeklődőkhöz. Ezt a személyes találkozásunk meg is erősítette. Mérnöki pontossággal beazonosította a problémámat és személyemre szabott tanácsokkal látott el, pedig nem vagyok „egyszerű lélek.” 🙂 Minden szavából az őszinte, jobbító szándékot éreztem. A hazafelé úton nehéz helyzetbe kerültem, de az egyik technikával, amelyet Éva tanított meg, néhány perc alatt sikerült felülkerekednem rajta. Szóval, én már beleültem a rendezői székbe és tudom, hogy a munkám még csak most kezdődik. Hihetetlenül hangzik? Győződj meg róla személyesen és látogass el Évához!

Mády Éva ajánlása