SZOLGÁLTATÁSOK : KONZULTÁCIÓK és CSOMAGOK

EGYÉNI ÜLÉSEK, KONZULTÁCIÓK, TERÁPIÁK

1 ALKALMAS KONZULTÁCIÓ

ÁLLAPOTFELMÉRÉS
ÖNISMERETI ELEMZÉS

Ez egy kicsit úgymond beszélgetős ülés, amikor az általam használt feltáró módszerekkel megvizsgállak. Elmondod, miben lehetek a segítségedre, mi bánt, miben szeretnél változást. Akkor javaslom ezt a konzultációt, amikor keresed önmagad, a küldetésed, személyiséged előnyeit, esetleges gyenge pontjait, vagy még nem tudod, hogy mi az igazi problémád, de már keresed a megoldást. Vagy ismered a problémád, de még nem akarsz csomagot vásárolni, mert nem tudod mi lesz a legjobb a számodra! Vagy, majd elmondod, hogy miért választottad ezt! 🙂

Téma szempontjából bármi lehet. Tabuk nélkül akármit megbeszélhetsz velem, tájékozott és tapasztalt vagyok és a titkaidat is megőrzöm!

Összesen: 1 * 90 perc
Ár: 40.000 Ft

Kedvezményes csomagár: nincs 🙂

JELENTKEZEM!

BOLDOGSÁG PÁRKAPCSOLATI CSOMAG

SZERELMESEKNEK / PÁROKNAK
2 ALKALOM EGYÜTT, vagy akár gyere egyedül!

TUDD MEG KI A MÁSIK és MINDEN RENDBEN LESZ…!
Ha ismered a másikat, rögtön megérted, hogy nem direkt csinálja… Ha ismered, és mégis direkt csinálja, akkor segítek akár a lezárásban is! 🙂 Személyiségjegyek, küldetések, karmák meghatározása, önismereti és emberismereti technikákkal. Ha szeretnéd, még a jóskártyát is előveszem! Ha pedig mediátorra vágytok, akkor arra is alkalmas ez a lehetőség. Első alkalommal bemutatlak egymásnak, igaz-igaz mivoltotokban, második alkalommal Ti kérdeztek és megbeszéljük a problémákat, vagy rögtön a családállítást használjuk.

Párválasztás, szerelem, gyermek várás, szexuális témakörök.

Összesen: 2 * 90 perc

Lista ár: 80.000 Ft
Kedvezményes csomagár: 75.000 Ft

JELENTKEZEM!

4 YOU - 4 TIMES CSOMAG

4 ALKALMAS TERÁPIÁS CSOMAG

ÖNISMERET, SORSTERÁPIA, PROBLÉMA FELTÁRÁSA, MEGOLDÁSA

Állapotfelmérés, önismeret, sorselemzés, sorsfeladat és küldetés meghatározása. Képességek, adottságok, tulajdonságok megfogalmazása. Hogyan állj ki magadért, hogyan kezelj másokat, asszertív kommunikáció. Mi várható az életedben, éppen hol tartasz, mi akadályoz, mi az erősséged és mire van szükséged a sikerek eléréséhez.  A problémák megoldásához végül a családállítás módszertanát alkalmazzuk.

Párválasztás, szerelem, szülői kapcsolatok, egészség / betegség, anyagi élet, munkahely, pályamódosítás, bőség, gyermek témakörök.

Összesen: 4 * 90 perc

Lista ár: 160.000 Ft
Kedvezményes csomagár: 120.000 Ft

JELENTKEZEM!

KÍVÁNSÁG CSOMAG

TE MÁR TUDOD MIT SZERETNÉL!

De nem tudod hogyan, mikor, kivel, stb…. Na ekkor SEGÍTEK! Erre az esetre is ITT VAGYOK! Keress bátran és megcsináljuk, megjavítjuk, meggyógyítjuk, megvalósítjuk! AMIRE SZÜKSÉGED VAN!

Összesen: 2 * 90 perc

Lista ár: 80.000 Ft
Kedvezményes csomagár: 75.000 Ft

JELENTKEZEM!

1 ALKALMAS CSALÁDÁLLÍTÁS

EGYÉNI vagy CSOPORTOS
FORMÁBAN

Abban az esetben, ha már ismerjük egymást és nem kell önismereti tanácsadás, vagy a miértek magyarázata a számodra, akkor van lehetőséged „CSAK”  családállításra jönni hozzám. Az állítás eredményességét nagyban elősegíti, ha tudod mi-miért-hogyan működik, ezért ha még nem ismerjük egymást, akkor a „Felhőtlen Élet” csomagot javaslom. Az állításhoz segít a tudatosság abban, hogy felismerd a változás jeleit, mikor milyen formában jelenhet meg a lehetőség a jobbá tételhez. Ezért szeretem a tudatosító konzultációt előtte. Ha jártál már nálam, akkor kezdhetünk rögtön ezzel.

Téma szempontjából bármi lehet. Tabuk nélkül akármit megjavítunk! 🙂 Ha már ismersz, tudod, ez nem marketing szöveg…

Összesen: 1 * 90 perc
Ár: 40.000 Ft

Kedvezményes ár visszatérőknek – ÚJ TÉMÁRA: 38.000 Ft

JELENTKEZEM!

LÉLEK WELLNESS 1 NAPOS CSOMAG

ÖNISMERET, SORSELEMZÉS, PROBLÉMA FELTÁRÁS ÉS MEGOLDÁS

TESTI – LELKI – SZELLEMI WELLNESS A BOLDOGSÁGODÉRT!
A HOSSZÚ LEÍRÁSÉRT KATTINTS IDE!

Olvasd el, mi mindent tartalmaz ez a csomag. Nem is fogsz gondolkodni mi kell neked, olyan szuper ez a lehetőség!

Egy nap, ami RÓLAD SZÓL és minden tudásommal abban támogatlak, hogy megoldjuk a jelenlegi problémádat és útravalóval látlak el, ami ez egész életeden elkísér. Délelőtt és kora délután feltárunk, megoldunk, majd délután tanítok neked módszer(eke)t, amivel könnyedén ÉLHETED az életedet, tetszésed szerint!

Összesen: 5-6 óra 

CSAK VELED FOGLALKOZOM ÉS DOLGOZOM EGÉSZ NAP!
Mások imádják…. 🙂

Az árak:

Lista ár: 132.000 Ft
Kedvezményes csomagár: 100.000 Ft

JELENTKEZEM!

SZUPER ANYA CSOMAG - Apáknak is!

SZERETNÉL IGAZÁN JÓ SZÜLŐ LENNI?

Hisztizik, nem alszik? Állandóan beteg? Elfáradtál? Néha legszívesebben földhöz vágnád, néha pedig alig várod, hogy lehozd neki a csillagokat is…? Ismered ezt..?

KEZELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MIT CSINÁLJ!

SZEMÉLYISÉG ELEMZÉS, PROBLÉMA MEGOLDÁS,  CSALÁDÁLLÍTÁS

Megértéssel Neked is könnyebb!

Magányos és túlterhelt vagy? Nincs kivel megbeszélned az érzéseidet, problémáidat? Szakemberként melléd állok és segítek! Első a MIÉRTEK és HOGYAN-OK tisztázása! A szülők és a gyermekek működésének elemzése, hogyan tudnak egymással együttműködni, tulajdonságok megértése, betegségek megelőzése, vagy kezelése. Megmutatom milyen az emésztése, mennyit kell aludnia, és azt is, Te hogyan éld túl, hogyan tudod segíteni gyermekedet, és szeretni szívből a nehézségek közepette is!

2 alkalom, az első tanácsadás ideje a gyermekek számától változik, a családállítás 1 alkalom kb. 90 perc.

1 Gyermek 2 Szülő esetén: 58.000 Ft
Csomagár: 53.000 Ft

2 Gyermek 2 Szülő esetén: 58. 000 Ft
Csomagár: 53.000 Ft

3 Gyermek 2 Szülő esetén: 65.000 Ft
Csomagár: 60.000 Ft

JELENTKEZEM!

2 ALKALMAS FELHŐTLEN ÉLET CSOMAG

FELTÁRÁS ÉS MEGOLDÁS

MÁSOK EZT SZERETTÉK LEGINKÁBB!

Én is ezt kedvelem, ez a leghatékonyabb és leggyorsabb! Első alkalommal konzultálás, a probléma beazonosítása, okai, azok megszüntetésének lehetősége, önismereti tanácsadással.
Második alkalom a megoldás kivitelezése, várhatóan egyéni vagy csoportos családállítással.

Ha nem tudod mi a gondod, válaszd az 1 alkalmas csomagot, ha nem hiszel az azonnali változásban, vagy szereted az odavezető utat is, akkor pedig szívből ajánlom a 4 alkalmas csomagot!

Ha eleged van, itt és most akard a problémád megoldását, akkor UCCU, ez kell Neked!

Összesen: 2 * 90 perc

Lista ár: 80.000 Ft
Kedvezményes csomagár: 75.000 Ft

JELENTKEZEM!

3 ALKALMAS FELHŐTLEN ÉLET VÁLTOZTATÓ CSOMAG

FELTÁRÁS – MEGOLDÁS – JÖVŐ ÉPÍTÉS

ÚJ LEHETŐSÉG, MERT IMÁDJÁK!

Azért jobb, mint a Felhőtlen Élet, mert a családállítás után, még egyszer találkozunk és átbeszéljük mi történt, és milyen ÚJ LÉPÉSEKET tehetsz meg azért, hogy MÉG HATÉKONYABB legyen a változás!  Első alkalommal konzultálás, a probléma beazonosítása, önismereti tanácsadással.
Második alkalom a megoldás kivitelezése, várhatóan egyéni vagy csoportos családállítással. Harmadik pedig, amit említettem.

Ha eleged van, itt és most akard a problémád megoldását, akkor UCCU, ez kell Neked!

Összesen: 3 * 90 perc

Lista ár: 120.000 Ft
Kedvezményes csomagár: 115.000 Ft

JELENTKEZEM!

PÁLYAVÁLASZTÁS / MÓDOSÍTÁS

KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK KÜLDETÉS és KÉPESSÉG MEGHATÁROZÁS

Szeretnéd tudni mi legyen a foglalkozásod,vagy gyermekednek kell iskolát választani? Szeretnéd tudni mire vagy alkalmas, mik a képességeid?
Diákokat, gyerekeket szülőkkel együtt várok! Ezt a csomagot válaszd, ha megfáradtál eddigi életedben, és szeretnéd, hogy a hobby-d legyen a munkád, vagy pályamódosítás előtt állsz, esetleg kiégtél! GYERE egy REBOOT-ra, újratervezésre! Segítek megtalálni önmagadat, az új hivatásodat, és azt is megtanítom, hogyan vidd véghez a változást! Ha esetleg nem lenne elég a 2 alkalom, kedvezményesen folytathatjuk!

Összesen: 2 * 90 perc

Lista ár: 80.000 Ft
Kedvezményes csomagár: 75.000 Ft

JELENTKEZEM!

KÍVÁNSÁG CSOMAG

TE MÁR TUDOD MIT SZERETNÉL!

De nem tudod hogyan, mikor, kivel, stb…. Na ekkor SEGÍTEK! Erre az esetre is ITT VAGYOK! Keress bátran és megcsináljuk, megjavítjuk, meggyógyítjuk, megvalósítjuk! AMIRE SZÜKSÉGED VAN!

Összesen: 2 * 90 perc

Lista ár: 80.000 Ft
Kedvezményes csomagár: 75.000 Ft

JELENTKEZEM!

ÉRDEKEL MÉG VALAMI MÁS IS?

KÖNYVEK

TANFOLYAMOK

 

KLUBTALÁLKOZÓK

önismeret, klubtalálkozó