BEMUTATKOZOM, HOGY TUDD,
MIKOR, MIBEN SZÁMÍTHATSZ RÁM!

AMBRUS-RAKOVICS ÉVA VAGYOK.

Az üzleti és magánéleti problémák megoldója vagyok.

Az általam használt módszereket, saját iskoláimban tanítom.
Eddig 4 könyvet írtam

Integrált Spirituális Sorsterapeuta, Önismereti és emberismereti szakember, a HR Specialista Akadémia megalapítója, a SZÍV-Tanoda megalkotója, tanácsadó, író, oktató és tréner vagyok egy személyben. 

Nem kedvelem igazán a titulusokat, mert nem tudják megfelelően kifejezni, mi is az, amivel foglalkozom, még nem találtam meg az „egyetlen” kifejezését annak amivel foglalkozom.

Én vagyok az Ambrus-Rakovics Évi, aki segít leküzdeni az akadályokat.

Nem a saját varázserőmmel akarlak elkápráztatni, hanem megmutatom Neked a sajátodat, hogy Te is képes legyél hinni önmagadban, a boldogságban és a csodákban! 

Hinni a csodákban annyit jelent, mint látni a láthatatlant, hinni a hihetetlent, és megkapni mindazt, amiről a többi ember azt gondolja lehetetlen!

Hitem szerint, mindig mindenre van megoldás, és mindig, minden körülmény ellenére van választásunk!

 MINDEN EMBERNEK ALANYI JOGON JÁR A BOLDOGSÁG! Így születünk! Sajnos, valahol útközben ez elromlik, majd akár el is feledkezünk róla. Ehhez a komfortos, boldog érzésedhez segítelek vissza. Jelenleg 14 módszer, eszköz segíti a munkámat, és a Te hited szerint, illetve a probléma minősége, mennyisége szerint válogatok az eszköztárból.

Azt használjuk, amelyik a leghatékonyabban segíti a Te életedben a minőségi változást!

Az ÖNISMERET, és a többi ember működésének, érzéseinek, gondolkodásmódjának, milyenségének az ismerete lehet számodra a kezdő lépés, és a megoldókulcs a boldogságodhoz (HR Specialista  Kronobiológia)! Ha tudod, ismered, hogy mihez képest (önmagad, mint kiinduló pont) mások a többiek, nem lesz többé nehéz boldogulni a “világban”, ön-érvényesíteni, kommunikálni, cselekedni. Nem lesz szükséged több harcra, meg nemértésre, fájdalomra, mert MEGÉRTED ÖNMAGADAT, ÉS AZ EMBEREKET, a “Miért?“-jüket, a “Hogyan?“-jukat. Az egyéni fejlődésedet a SORSFORGATÓKÖNYV, élet forgatókönyved, azaz az életed szakaszai, szemeszteréved és a KÜLDETÉSED fogja tudni támogatni. Ennek ismeretében könnyebb ÉLNED A SZABAD AKARATOD JOGÁVAL! Ezzel is Te rendezed az életed filmjét!

Munkám során törekszem az értelemnek, a tudatos énednek, vagyis az agynak szólóan is válaszokat adni, és szeretetteljes gyógyírt találni a szívednek. Minden problémát (anyagiakat, betegségeket is), a szeretet áramlásának megszűnése, vagy akadályoztatása okoz.
Éppen ezért a különböző módszerekkel megkeresem, mi és hol romlott el, majd REND-be teszem, és akár már az első, vagy második konzultáció alkalmával KÉSZEN LEHETÜNK és békében élheted az életedet.

Akkor vagyok boldog, ha a tanításaimmal, a segítségemmel egyszer csak, azt veszed észre, hogy békesség vesz körül, szeretnek az emberek, Te is tiszta szívvel látod őket, és szinte hihetetlenül jól érzed magad a bőrödben!

Te is szeretnéd ezt érezni? Akkor tarts Velem!

AZÉRT VANNAK A DÍJTALAN KLUBTALÁLKOZÓK, HOGY MEGNÉZD SAJÁT SZEMEDDEL, KI VAGYOK! GYERE EL! A hónap harmadik csütörtök estéjén szeretettel várlak! Kattints a kis képre és jelentkezz!

Ha érdekel, hogyan váltam azzá, aki vagyok, akkor olvass tovább… 🙂

Ki vagyok, hogyan gondolkozom?

Ambrus-Rakovics Éva vagyok, egy Ember aki hallgat a szívére.

1973-ban születtem, életem első felében vidéken nevelkedtem, rengeteg költözéssel,
majd éppen pályaválasztásommal egy időben kerültem Budapestre.

Már gyermekkoromban is rengeteg lehetőségem volt segíteni társaimnak, amit felnőtt életemben professzionális szintre emeltem. Iskoláimmal, sokirányú szakmai képzettséget szereztem, kerestem a legjobb módját, hogy hasznos, és értékes tagja legyek a társadalomnak, a környezetemnek, és szeretteimnek. Szerencsére mindezek számtalan tapasztalati forrásként szolgálták életemet, úgy hiszem, alig maradt ki valami is az életemből… Majd éppen általuk megtaláltam az utamat.

Ez idő alatt alkalmazottként, később vállalkozóként a kereskedelemben töltöttem be aktív szerepet, így bővítve ismeretségi körömet, hogy minél több emberhez érhessek el. Első értékesítésem még kisiskolás koromban történt, színes drótokból hajtogattam fülbevalót, és azt adtam el. Érzelmi alapokon választottam már először is szakmát miszerint, felnőtt szakápolónő és transzfúziós nővér lettem, kereken 365 napig tartott ez a küldetésem. Majd angol, és német nyelvű ügyintéző-titkárnői végzettséget szereztem, dolgoztam könyvelésen, óra nagykereskedésben, ajándék értékesítésben, voltam házaló ügynök, tanultam BIT-et, biztosítási ügynökké váltam, van ékszerbecsüs végzettségem, és úgy érzem, van olyan iskolám, szakmám is, amire már nem is emlékszem. Folyamatos küldetésvágyamat nem kötötte le felsőfokú intézmény, viszont folyamatosan az élet különböző szakmáiba irányított. Így, sosem dolgoztam, vagy végeztem munkát kötelességből, hanem mindig “csak” érdeklődésből, élvezetből. Mindeközben persze, a különböző területeken, különféle gazdasági formában, érdekesebbnél érdekesebb emberekkel vettem körbe magamat.

A kereskedelemben folyamatosan jelen maradtam, és értékesítettem. Rájöttem, mindegy milyen szakmai területen tevékenykedek, mi a munkaköröm, karrierem szempontjából is, számomra is a legfontosabb, hogy legyen benne kihívás, küldetés, és az, hogy mindig emberekkel foglalkozhassak, és valamilyen módon a segítségükre legyek.

Valamikor, ezek után, 33 éves koromban kezdtem meg tanulmányaimat, amely az emberrel, az elmével, a lélekkel, és annak fejlődésével foglalkozott. Édesanyám elvesztése ihlette tanulmányaimat, és az első könyvemet, amely “Szerető Lányod: Évike” címmel került Hospis Alapítványokhoz, is eleinte ismeretségi körben lehetett csak megszerezni, jelenleg már a kereskedelemben is megtalálható, és megrendelhető. A legelején saját ismereteim bővítése, később szeretteim támogatása, a mai napra pedig egész környezetem, és a társadalom javának szolgálata lett a küldetésem. Második könyvemet már szakmai területen írtam, ez lett a HR Specialista Kézikönyv. Mindezek után észre vettem, hogy a HR-esek elsősorban önmaguk és szeretteik miatt tanulnak, így született meg a SZÍV-Tanoda és hozzá a SZÍV-TAN-KÖNYV! Majd mivel én magam is folyamatosan változtattam azon, ami nem tetszett, és persze én is rengeteget tanultam a témában, megírtam negyedik könyvemet a HOGYAN VÁLTOZTASD MEG AZ ÉLETED -címűt. Következő írásom, vagyis ötödik könyvem, szintén magánéleti témát dolgoz fel, alig várom, hogy jusson időm befejezni, jelenleg 350 oldalnál járok!

Hiszem, hogy egy fecske is képes nyarat csinálni, dacára a körülményeinek, és bízom abban is, hogy egyre többen vagyunk, akik felelősséget vállalunk saját életünkért, tetteinkért, és nem elégszünk meg az „éppen nincs túl nagy bajom” állapotával, hanem a boldogságunkért cselekszünk is!

Az élet alapja a szabadság, célja az öröm és eredménye a fejlődés!

Rengeteg izgalmas munkám, hivatásom, munkahelyem, barátom, ismerősöm van/volt/lesz.
Mindig áramlásban kell lennem, ott, ahol a legnagyobb szükség van rám!

Értek örömök, bánatok, voltam fent, jártam lent, rengeteg dolgot megtapasztaltam, ÉS MINDEN PERCEM ÉLMÉNY, ÉS SEMMIT NEM BÁNOK, SEMMIT SEM CSINÁLNÉK MÁSKÉNT, mint ahogy csináltam.

Talán ez az utolsó mondat AZ, amiért igazán elhiheted, hogy ÉRDEMES HALLGATNI RÁM…

TUDOM, HOGYAN KELL HALLGATNI A SZÍVEMRE, úgy, hogy a legnagyobb bánatomban is érezzek boldogságot!

Tevékenységemmel, szolgáltatásaimmal, létezésemmel mind az üzleti életednek, mind a magánéletednek útján emberi és szakmai tudásommal szívesen elkísérlek, hogy teljesülhessen az álmod, és az élet számodra is könnyed és boldog legyen.

Szeretettel várom jelentkezésedet!


Ambrus-Rakovics Éva

Kapcsolat