SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ BEMUTATÁSA, LEÍRÁSA

MIT ÉRDEMES TUDNOD A KONZULTÁCIÓRÓL, ELEMZÉSRŐL?

Egyéni tanácsadás, konzultációk, pár ötlet, néhány lehetőség:

 • Egyéni konzultáció – önismeret, sorelemzés, küldetés meghatározása
 • Egyéni konzultáció – FELTÁRÁS
 • Egyéni konzultáció – MEGOLDÁS (ez legtöbbször családállítás)
 • Párkapcsolati tanácsadás, párterápia, házassági tanácsadás
 • Párkapcsolati szexuális tanácsadás
 • Babaváró konzultáció, babahívás
 • Szerelemváró, szerelemhívó konzultáció
 • Sorselemzés „REND csinálás”
 • Elengedés – gyász
 • Egészség / Betegség ügyeinek kezelése
 • Konfliktuskezelés egyénileg, vagy mediálás
 • Születésnapi sorstisztítás
 • Pályaválasztási tanácsadás (diákoknak, pályamódosítóknak)

Egy konzultáció általában 1,5 óra.

Nem szoktam ellenőrizgetni az órát, de érdemes figyelned Neked is, hogy ebbe az időtartamba kényelmesen elférjünk. Ezért arra kérlek, összeszedetten és felkészülten érkezz, én is mindent megteszek a hatékonyság érdekében. Ne készülj hosszas panaszos beszámolóra, mert elsősorban a feltárást a tudatalattiddal fogjuk végezni. 🙂 Ám, fogalmazd meg előre, miben szeretnéd jobban érezni magadat! Ez lesz a legfontosabb.


AZ ELSŐ TALÁLKOZÁSNÁL AJÁNLOTT EGY ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Amely 1.5 órában feltárással, és az eszközök, megoldások kiválasztásával foglalkozik. Ez időben kiderül ki vagy Te igazán, vagy hogy érzed magad, mit üzen a lelked, mi a problémád, vagy ha több is van, megállapíthatjuk, hogy melyik élvez prioritást, mivel kezdjünk. Sokszor az ügyek összekócolódnak és van, hogy több szálon is megoldásra lesz szükség. Várhatóan ez első találkozásnál, feltárásnál kiderül. És persze az is előfordul, hogy egyetlen elakadás okozza a rengeteg problémádat! 🙂

A hitrendszerem szerint, az ügyeket, problémákat egy alkalommal, például családállítással meg lehet oldani.
A többi a Te hitrendszereden múlik! 🙂

A feltáró állapotfelmérés után viszont, amikor a megoldáson dolgozunk, NINCS időhatár. Amit csak tudunk REND-be teszünk. Ez leginkább a családállítás módszerével történik, én ezt tartom a leghatékonyabbnak.

Én azt szeretem: ha 1 feltáró, 1 megoldó, azaz maximum 2 konzultáció – egy problémakörre.

Nem szeretek halogatni, azt szeretem, ha az első alkalommal nem csak feltárunk, hanem meg is értjük tudatosan az ügyedet!
Nagy ritkán előfordulhat, hogy mégis több lépcsőben fogunk találkozni, ha a problémád felhoz még olyan témákat, amivel akkor nincs erőd még foglalkozni, vagy ha a lelked, azaz Te magad, nem vagy még felkészülve a nagy, esetleg hirtelen változásra. Egy ügy – egy állítás – és ami akkor „MEGCSINÁLHATÓ, MEGJAVÍTHATÓ”, azt meg is javítjuk! 🙂

Az igazi célom, hogy RENDBE-tesszük a dolgaidat, és amennyiben szükséges, házi feladattal, komplett használati útmutatóval távozhass, amivel az aktuális „ügyedet” meg tudod oldani!

Ha szeretnéd, családállítás után kérheted, hogy üljünk le még egy konzultációra, hogy megbeszéljük HOGYAN TOVÁBB!

Abban az esetben, ha várhatóan több alkalommal is folytatnunk kell az életed RENDBE-tételét, megállapodhatunk egy bérletes megoldásban is.

NÉZD, jelenleg ezek a csomagok állnak rendelkezésedre: https://szivtanoda.hu/arak-konzultaciok/

Élet Változtató Akadémia:

Cím: 1061 Budapest, Andrássy út 33. 2. emelet 1. 29-es kaputelefon

Nézd meg a képeket, hogy könnyebben megtaláld. Ingyenes a parkolás!

Megbékélsz, megértesz mindent, JÓL ÉRZED MAGAD…. 🙂

Amikor megérkezel hozzám, első körben, szinte minden bevezető nélkül megkérlek majd, hogy rajzolj egy gyermek ügyességével 7 szimbólumot (ezt lediktálom előre), addig én megnézem a születési adottságaidat, az életed aktuális forgatókönyvét, és összehasonlítom azzal, amit lerajzoltál. Ebből az első 10 percből én valószínű, hogy fogom ismerni a Te saját, igazi „ügyedet”. Nem szeretem a probléma szót használni, mert az eleve eldönti, hogy nehéz és baljós a téma.

Majd mindezek után elmondom neked, hogy mit fedeztem fel, milyen az egészséges működésed, hol tart az életszakaszod. Ez amolyan önismereti, és helyzetfelmérő beszélgetés, ami nem tart tovább 15-20 percnél összesen. Kivéve, ha az alapos és részletes verziót választod, mert akkor az egy egész konzultációt is kitölt. Már ekkor várhatóan, Te is elmondod, hogy miben segíthetek Neked, és mit szeretnél jobbá változtatni az életedben, vagyis milyen problémával érkeztél.

Ezeket követően pedig megkeressük a leghatékonyabb, Téged leginkább segítő eszközt, módszert, amit a megoldáshoz, jobbuláshoz használni tudunk! Megteszünk MINDENT, amit a lelked enged, gyengéden, annyit, amennyit fel tudsz dolgozni, de a lehető legtöbbet, hogy az eredmények mielőbb jelentkezzenek…

Végül, megértésekkel felvértezve, lelki békében, energetikailag is feltöltve, szeretetben távozol… 🙂

Kattints ide, és nézd meg, mert itt részletesen leírtam már Neked!

Röviden: csak azokat a módszereket ismerem el, amelyek nem állítják magukról, hogy csak az övék a jó! Illetve, azokat, amelyek megerősítik, kiegészítik egymást, vagyis egymással kompatibilisek!

Hitem szerint, mindegy, hogy ki-mivel dolgozik, ugyanabból az „IGAZ-IGAZ”– ból, energiamezőből, morfikus mezőből, Univerzumból, Isteni vagy Szellemi tudatból, tudásból dolgozunk. Nekem mind-egy, hogy egy toll, vagy az inga van a kezemben. Jobbító a szándékom és a legtisztább helyről kérem be a minket segítő információt. Tehát: MIND-EGY!

Én leges-leges-legjobban a családállítást kedvelem!!! 🙂

Ezek miatt pedig a Te problémád és hitrendszered fogja kiválasztani a számára legmegfelelőbb megoldást! 🙂

BÁRMIBEN! MINDENBEN!

Nekem szinte mindegy, hogy milyen nehézséggel problémával érkezel, nem zárok ki semmit, mert úgy érzem, bármiben a segítségedre tudok lenni!

Ha meghatároznám ezt, szelektálnom kellene a „problémákat”, vagyis minősítenem kellene őket, amit nem teszek, hiszen mindenkinek a saját baja a legnehezebb! Szokták azt is mondani, ha mindenki betenné egy nagy terembe a saját keresztjét, választhatna egy másikat, még akkor is a sajátját venné fel… Így várlak Téged, a sajátoddal, bármi is legyen az! Hiszen Nekem ahhoz megoldókulcsom van!

Vagyis, ha az a legnagyobb problémád, hogy nehezen döntesz egy butikban, melyik színű szoknyát vedd meg, akkor ezért keress fel.

Ha éppen egy halálos betegséggel küzdesz, akkor pedig emiatt fordulj hozzám bizalommal és keress meg!

Érzed? Érted? MIND-EGY! 

Nagyon sok területen és sok különböző halálosnak kikiáltott betegséggel is dolgoztam már. Találtam itt rekedt Szeretteket, akik meghaltak, de nem tudtak még elmenni. Dolgoztam párkapcsolatokon, szülő-gyerek viszonyokon, munkavállalási témákon, gyermek vállaláson. Céges konfliktusokon, személyek között, és hivatali (okirat hamisítási) ügyeken is. Kisállatokkal, „nagy” állatokkal, emberekkel, szellemekkel, ismeretlen identitásokkal.

Minden ügyet szeretek az észnek is érthetővé, feldolgozhatóvá tenni.
Spirituális módszereket alkalmazok, ebben a racionális – EMBERI VILÁGBAN! 🙂

SZÁMÍTHATSZ RÁM BÁRMIBEN!

A konzultáció, kezelés díja: 20.000 Ft

Ez a 1,5 óra díja, és a módszerek használatától független. Ezt az árat kérlek mindig ellenőrizd le, vagy kérdezz rá bátran.

Ez bizonyos kedvezmények igénybevételénél csökkenhet, illetve a meghirdetett eseményeknél, speciális ajánlataimnál egyedi árakat kínálok!

Ha szeretnél feliratkozni ezeknek a lehetőségeknek az igénybevételéhez, akkor kattints ide, és írd meg nekem az értesítési címedet!
Illetve kövess a Facebook oldalon, amit MOST tegyél is meg, és állítsd be, hogy követed az oldalt és engem, első helyen kérsz értesítést. Javaslom mindkettőt megjelölni, ki tudja éppen hol jelenik meg számodra a hirdetésem! 🙂 Kattints a nevekre, és jelentkezz be a fiókoddal!

AMBRUS-RAKOVICS ÉVA

Spirit4you

Bankkártyával, utalással, készpénzben

Előreutalással, bankkártyával, és a helyszínen készpénzben is, számomra ez bármilyen formában kivitelezhető. Ha még nem ismerjük egymást, különösen örülök, ha a papírmunkát előre elintézzük, és mire érkezel, már csak az életeddel foglalkozunk!

Amennyiben bármilyen okból nem sikerül eljönnöd, és ezt nem jelezted 24 órával előtte, vagy egyáltalán nem, akkor az összeg felét felhasználtnak minősítem, hiszen én az én részemet, saját vállalásomat tartottam.

Jelentkezésedhez, megrendelésedhez KATTINTS IDE!

Alanyi ÁFA – mentes vagyok!

Így az ÁFÁ-t nem kell nekem megfizetned.
A weboldalon és bármilyen általam készített árajánlatban mindig a végleges fizetendő összeg szerepel.
Általában üzleti tanácsadás, vagy személyes konzultáció szerepel a megnevezésben, vagy maga a megrendelt termék, tanfolyam neve.

Írásban, telefonon, személyesen!

Legfőképpen írásban kezdeményezd, kérlek a jelentkezésedet!

Kattints ide, ha érdeklődni szeretnél!

Kattints ide, ha már jelentkezni szeretnél!

Illetve a konzultációknál is megteheted, így a legkönnyebb nekem is, mert akkor azonnal kézhez tudod kapni a számládat is!

Az időpontot a leveled, vagy megrendelés beérkeztekor fogjuk egyeztetni, én hívlak, vagy ha nehezen lehet Téged elérni, akkor nyugodtan csörögj rám, és megbeszéljük!

IGEN, van, de még nem volt rá igény! 🙂

Amennyiben Téged befolyásol a pénz visszafizetési garancia, elfogadom a hozzáállásodat, ezért is biztosítom a számodra!

 • ha Téged megnyugtat a lehetőség, hogy mi van, ha mégsem azt kapod, amit vártál, akkor ez a rész itt Neked szól!
 •  ha azok közé tartozol, akik már sok felfújt léggömböt vásároltak, hatástalanul, akkor nem engedhetem, hogy a rossz tapasztalatod visszatartson attól, hogy valóban élj a lehetőséggel, végre igazán megold az életedet, tanulj, változz, fejlődj!

Amit fontos tudnod: NEM ÉN OLDOM MEG AZ ÉLETEDET!

Én „CSAK” akadálytalanítom, hogy könnyedén megoldódjanak a dolgok. TE VAGY A MEGOLDÁS, Neked kell később élned az életed, és tenni az új lehetőségek alapján.

Hiszek a tudásomban, önmagamban, a termékeimben, és a szolgáltatásomban!

Tudom, nem ismerjük még egymást, és messziről jött ember azt mond, amit akar.

Nem szeretném, ha másoknál szerzett rossz tapasztalat, bizalmatlanság gátolna meg Téged abban,hogy fejlődj, és tanulj, ezért ez a garanciám!

Nincs más hátra, mint előre, és a puding próbája az evés!