JÓ HELYEN JÁRSZ, ha önismeretet, emberismeretet, konfliktuskezelést, motiválást, az élet szeretetét, életigenlést, pályaválasztást, szakmai hozzáértést, egészséges életet, vezetői technikákat, munkahelyi kapcsolatokhoz megoldókulcsot, HR-es szakmaiságot szeretnél tanulni, vagy egyszerűen, csak 

KERESED A „MIÉRTEKET”, A „HOGYANOKAT”!!!

HOGYAN LEHET, MINDEZ EGYSZERRE, EGY TANFOLYAMBAN?

RENDKÍVÜL EGYSZERŰEN, MERT
AZ EMBERT, ÖNMAGÁT TANULJUK MEG!

A HR SPECIALISTA KRONOBIOLÓGIA MÓDSZERE PONTOSAN MEGMUTATJA AZ EGYÉN „GYÁRI BEÁLLÍTÁSÁT”!

Azokat a tulajdonságait, adottságait, amelyekkel megszületett, amelyekkel a leghatékonyabban, legeredményesebben képes élni az életét!

Ezek azok adottságok, amelyeket később, a különböző körülmények hatására sajnos megváltoztathat, és következménye lehet, hogy az egyén saját boldogságáról is lemond, annyira eltávolodik az
eredeti IGAI – IGAZ működésétől.  

EZEN A TANFOLYAMON, AZT TANÍTOM MEG NEKED, HOGY MELYIK EMBER HOGYAN MŰKÖDIK ÉS VISELKEDIK AKKOR, AMIKOR
A LEGJOBBAN ÉRZI MAGÁT A BŐRÉBEN!


A MÓDSZER TERÜLETEI AZ EMBERI SZERVEZETEN KERESZTÜL:

FIZIKAI SÍK: Minden cselekvéshez, fizikai aktivitáshoz, „csináláshoz”, étkezéshez, vágyakhoz, szexhez, hely, helyzetváltoztatáshoz tartozó akciókat, reakciókat megmutatja. Az alvás igényt, a sport szükségét, a munkához való hozzáállást, a reggeli ébredés ajánlott idejét, azt hogy kolbászt, vagy salátát kell e ennie valakinek, vagy azt is akár, mikor és hogyan szexeljen. (Azt is, hogy kivel, de nevet nem jósolunk.. :-))

ÉRZELMI SÍK: Minden érzésünket beazonosíthatjuk általa. Megmutatja az EGO valós mértékét, százalékosan pontos számadatokkal, így megtudhatod az önérvényesítésed igazi értékét. Pontosan tudhatod, hogy ki működik empatikus jelleggel, és ki egoisztikus formában, ráadásul azt, hogy melyik a „gyári beállítása”. Adni, vagy kapni vágyása van inkább. Hogy elefánt e, vagy porcelán abban a bizonyos boltban. Az is ide tartozik, milyen képességgel rendelkezik a kommunikáció területén, és mennyire képes kiállni saját, vagy mások érdekében.

SZELLEMI SÍK: Minden gondolkodáshoz, vagyis agyféltekékhez kötődő működést megmutat. Itt is pontos számadatok bizonyítják, kinek erőssége az intuíció, kire hatnak a racionális gondolatok. Megtudhatod, hogyan tanítsd meg gyermekedet, bármire, vagy azt, hogyan győzd meg főnöködet, hogy fizetés emelést kaphass. Betekintést nyerhetsz abba is, hogy melyik karakter foglalkozik a pillanat megélésével és arra is, miért nem tud valaki a gondolataitól megszabadulni, miközben éppen meditálni akar.

Természetesen, ennél sokkal, részletesebben,  mert sokkal, de sokkal többről van szó!

Ha ez a SOKKAL TÖBB ÉRDEKEL, jelentkezz a tanfolyamra!

Egyszerre fognak tanulni a MAGÁNEMBEREK és a HR SPECIALISTA AKADÉMIA szakemberei. Lesz 3 nap, ami az emberismerettel foglalkozik, és lesz plusz 1 nap, amely kifejezetten a szakmák, pályaválasztási témákat dolgozza fel. Itt tanulunk a motivációról, a kollégák egymáshoz való viszonyáról is! Ha van gyermeked, aki pályaválasztás előtt áll, vagy Te magad érzed úgy, hogy pályát módosítanál, de nem érzed az új irányt, akkor arra is gyere el!

Szombat, vasárnap, szombat a 3 nap, és az utolsó szombat, vagyis a vizsga előtti pénteken van a SZAKMA nap.

TEHÁT, KÉR IRÁNYBÓL FOLYTATHATOD TOVÁBB:

  • MAGÁNEMBERKÉNT, 3 NAPOS emberismeret, és önismeret megtanulásával, vagy

  • Magánemberként, és/vagy CÉGESEN, „HR-esen”, amikor 3 + 1 NAPOS tanfolyamon tudsz meg mindent az emberekről!