Egy konzultáció 1,5 – 2 óra.

Nem szoktam ellenőrizgetni az órát, de érdemes figyelned Neked is, hogy ebbe az időtartamba kényelmesen elférjünk. Ezért arra kérlek, összeszedetten és felkészülten érkezz, én is mindent megteszek a hatékonyság érdekében. Ne készülj hosszas panaszos beszámolóra, mert elsősorban a feltárást a tudatalattiddal fogjuk végezni. Ám, fogalmazd meg előre, miben szeretnéd jobban érezni magadat!

Én azt szeretem: ha 1, maximum 2 konzultáció – egy problémakörre.

Nem szeretek halogatni, azt szeretem, ha az első alkalommal nem csak feltárunk, hanem meg is oldjuk az ügyedet!
Előfordulhat, hogy mégis két lépcsőben fogunk találkozni, ha az „Igaz-Igaz” probléma nehezen mutatja meg magát, vagy ha a lelked, azaz Te magad, nem vagy még felkészülve a nagy, esetleg hirtelen változásra.

Az igazi célom, hogy RENDBE-tesszük a dolgaidat, és amennyiben szükséges, házi feladattal, komplett használati útmutatóval távozhass, amivel az aktuális „ügyedet” meg tudod oldani!

Abban az esetben, ha várhatóan több alkalommal is folytatnunk kell az életed RENDBE-tételét, megállapodhatunk egy bérletes megoldásban is.

Spirit 4 You címén:

Cím: 1143 Budapest, Ilka utca 21. I. emelet 5. és az 5-ös kapucsengő

Tömegközlekedéssel:

 • Legközelebbi megállóhelyek: 5, 7, 7E, 8E, 108E, 112, 110, 133E buszok Zugló Vasútállomás megállója, továbbá a 72-es troli Zugló Vasútállomás végállomása, és az 1-es villamos Zugló Vasútállomás megállója.

Autóval: 

 • A Hungária körút felől (a Semsey Andor utca egyirányú, a körútról balra kanyarodni nem lehet), vagy a Thököly út felől az Egressy út felé, ami szintén egyirányú. Parkolási lehetőség az épület előtt, illetve a környező kis utcákban (ingyenes).

Megbékélsz, megértesz mindent, meggyógyulsz…. 🙂

Amikor megérkezel hozzám, első körben ,szinte minden bevezető nélkül megkérlek majd, hogy rajzolj egy gyermek ügyességével 7 szimbólumot (ezt lediktálom előre), addig én megnézem a születési adottságaidat, az életed aktuális forgatókönyvét, és összehasonlítom azzal, amit lerajzoltál. Ebből az első 10 percből én valószínű, hogy fogom ismerni a Te saját, igazi „ügyedet”. Nem szeretem a probléma szót használni, mert az eleve eldönti, hogy nehéz és baljós a téma.

Majd mindezek után elmondom neked, hogy mit fedeztem fel, milyen az egészséges működésed, hol tart az életszakaszod. Ez amolyan önismereti, és helyzetfelmérő beszélgetés, ami nem tart tovább 15-20 percnél összesen. Már ekkor várhatóan, Te is elmondod, hogy miben segíthetek Neked, és mit szeretnél jobbá változtatni az életedben, vagyis milyen problémával érkeztél.

Ezeket követően pedig megkeressük a leghatékonyabb, Téged leginkább segítő eszközt, módszert, amit a megoldáshoz, jobbuláshoz, gyógyuláshoz használni tudunk! Megteszünk MINDENT, amit a lelked enged, gyengéden, annyit, amennyit fel tudsz dolgozni, de a lehető legtöbbet, hogy az eredmények mielőbb jelentkezzenek…

Végül, megértésekkel felvértezve, lelki békében, energetikailag is feltöltve, szeretetben távozol… 🙂

Kattints ide, és nézd meg, mert itt részletesen leírtam már Neked!

Röviden: csak azokat a módszereket ismerem el, amelyek nem állítják magukról, hogy csak az övék a jó! Illetve, azokat, amelyek megerősítik, kiegészítik egymást, vagyis egymással kompatibilisek!

Hitem szerint, mindegy, hogy ki-mivel dolgozik, ugyanabból az „IGAZ-IGAZ”- ból, energiamezőből, morfikus mezőből, Univerzumból, Isteni vagy Szellemi tudatból, tudásból dolgozunk. Nekem mind-egy, hogy egy toll, vagy az inga van a kezemben. Jobbító a szándékom és a legtisztább helyről kérem be a minket segítő információt. Tehát: MIND-EGY!

Ezek miatt pedig a Te problémád és hitrendszered fogja kiválasztani a számára legmegfelelőbb megoldást! 🙂

BÁRMIBEN! MINDENBEN!

Nekem szinte mindegy, hogy milyen nehézséggel problémával érkezel, nem zárok ki semmit, mert úgy érzem, bármiben a segítségedre tudok lenni!

Ha meghatároznám ezt, szelektálnom kellene a „problémákat”, vagyis minősítenem kellene őket, amit nem teszek, hiszen mindenkinek a saját baja a legnehezebb! Szokták azt is mondani, ha mindenki betenné egy nagy terembe a saját keresztjét, választhatna egy másikat, még akkor is a sajátját venné fel… Így várlak Téged, a sajátoddal, bármi is legyen az! Hiszen Nekem ahhoz megoldókulcsom van!

Vagyis, ha az a legnagyobb problémád, hogy nehezen döntesz egy butikban, melyik színű szoknyát vedd meg, akkor ezért keress fel.

Ha éppen egy halálos betegséggel küzdesz, akkor pedig emiatt fordulj hozzám bizalommal és keress meg!

Érzed? Érted? MIND-EGY! 

Nagyon sok területen és sok különböző halálosnak kikiáltott betegséggel is dolgoztam már. Találtam itt rekedt Szeretteket, akik meghaltak, de nem tudtak még elmenni. Dolgoztam párkapcsolatokon, szülő-gyerek viszonyokon, munkavállalási témákon, gyermek vállaláson. Céges konfliktusokon, személyek között, és hivatali (okirat hamisítási) ügyeken is. Kisállatokkal, „nagy” állatokkal, emberekkel, szellemekkel, ismeretlen identitásokkal.

Minden ügyet szeretek az észnek is érthetővé, feldolgozhatóvá tenni.
Spirituális módszereket alkalmazok, ebben a racionális – EMBERI VILÁGBAN! 🙂

SZÁMÍTHATSZ RÁM BÁRMIBEN!

A konzultáció, kezelés díja: 15.000 Ft

Ez a 1,5-2 óra díja, és a módszerek használatától független.

Ez bizonyos kedvezmények igénybevételénél csökkenhet, illetve a meghirdetett eseményeknél, speciális ajánlataimnál egyedi árakat kínálok!

Ha szeretnél feliratkozni ezeknek a lehetőségeknek az igénybevételéhez, akkor kattints ide, és írd meg nekem az értesítési címedet!
Illetve kövess a Facebook oldalon, amit MOST tegyél is meg, és állítsd be, hogy követed az oldalt és engem, első helyen kérsz értesítést. Javaslom mindkettőt megjelölni, ki tudja éppen hol jelenik meg számodra a hirdetésem! 🙂 Kattints a nevekre, és jelentkezz be a fiókoddal!

AMBRUS-RAKOVICS ÉVA

Spirit4you

Bankkártyával, utalással, készpénzben

Előreutalással, bankkártyával, és a helyszínen készpénzben is, számomra ez bármilyen formában kivitelezhető. Ha még nem ismerjük egymást, különösen örülök, ha a papírmunkát előre elintézzük, és mire érkezel, már csak az életeddel foglalkozunk!

Amennyiben bármilyen okból nem sikerül eljönnöd, és ezt nem jelezted 24 órával előtte, vagy egyáltalán nem, akkor az összeg felét felhasználtnak minősítem, hiszen én az én részemet, saját vállalásomat tartottam.

Jelentkezésedhez, megrendelésedhez KATTINTS IDE!

Alanyi ÁFA – mentes vagyok!

Így az ÁFÁ-t nem kell nekem megfizetned.
A weboldalon és bármilyen általam készített árajánlatban mindig a végleges fizetendő összeg szerepel.
Általában üzleti tanácsadás, vagy személyes konzultáció szerepel a megnevezésben.

Írásban, telefonon, személyesen!

Legfőképpen írásban kezdeményezd, kérlek a jelentkezésedet!

Kattints ide, ha érdeklődni szeretnél!

Kattints ide, ha már jelentkezni szeretnél!

Az időpontot a leveled, vagy megrendelés beérkeztekor fogjuk egyeztetni, én hívlak, vagy ha nehezen lehet Téged elérni, akkor az ürlap kitöltése után, látni fogod a magán telefonszámomat, azon hívj Te!

IGEN, van, de még nem volt rá igény! 🙂

Amennyiben Téged befolyásol a pénz visszafizetési garancia, elfogadom a hozzáállásodat, ezért is biztosítom a számodra!

 • ha Téged megnyugtat a lehetőség, hogy mi van, ha mégsem azt kapod, amit vártál, akkor ez a rész itt Neked szól!
 •  ha azok közé tartozol, akik már sok felfújt léggömböt vásároltak, hatástalanul, akkor nem engedhetem, hogy a rossz tapasztalatod visszatartson attól, hogy valóban élj a lehetőséggel, végre igazán megold az életedet, tanulj, változz, fejlődj!


Hiszek a tudásomban, önmagamban, a termékeimben, és a szolgáltatásomban!

Tudom, nem ismerjük még egymást, és messziről jött ember azt mond, amit akar.

Nem szeretném, ha másoknál szerzett rossz tapasztalat, bizalmatlanság gátolna meg Téged abban,hogy fejlődj, és tanulj, ezért ez a garanciám!

Nincs más hátra, mint előre, és a puding próbája az evés!

Mindenesetre, ha elégedetlen leszel, vagy nem az elvárásaidnak megfelelő a személyes, szolgáltatásom, a befizetett összeget 100%-ban visszakapod Tőlem!

 • HR SPECIALISTA KRONOBIOLÓGIA

 • Kronobiológia II. – egyének összeférése, karmikus, sorstani, tanulói és tanítói  találkozások.

 • SORS FORGATÓKÖNYV

 • RAJZTESZT

 • HR + Vezetők – SZAKMA NAP – hivatások, szakmák => HR Specialista szemmel

 • PROFI TOBORZÁS MÓDSZERTANA

 • Automatizált felvételiztető rendszer

IGEN, KERESD A FORRÁS ESTEKET, FORRÁS NAPOKAT A NAPTÁRBAN!

🙂

IGEN, VAN!

Bár leginkább TUDÁSEST-ként szerepel!

A weboldal ESEMÉNYEK fülén találod az éppen aktuális lehetőségeket!

Sajnos még mindig nem vagyok elégaktív levélküldő, ezért az a legbiztosabb, ha néha felnézel az események felületére! 🙂

ÁM, ha szeretnél leveleket kapni és tájékoztatást, hogy ne maradj le semmiről, akkor: KATTINTS IDE!